Kartoituspal­velut

Ammattitaitoiset kartoituspalvelut rakennusalan tarpeisiin Porissa

Prepon Oy on erilaisten kartoituspalveluiden kokenut ammattilainen. Oli kyseessä sitten asbesti- ja haitta-ainekartoitus, kosteuskartoitus tai kuntokartoitus, me toteutamme työn luotettavasti ja varmasti!

Prepon Oy on erilaisten kartoituspalveluiden kokenut ammattilainen

Prepon Oy on erikoistunut erilaisten rakennushankkeiden asiantuntija- ja hallintatehtäviin. Yksi merkittävistä osaamisalueistamme on kartoituspalvelut.

Toteutamme asiakkaillemme:

 1. Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset
  • asbesti- ja haitta-aineiden kartoitus ja raportointi
  • purkutöiden ohjaus ja valvonta
 2. Kosteuskartoitukset
  • rakenteiden kosteusmittaukset
  • betonirakenteiden pinnoitettavuusmittaukset
 3. Kuntokartoitukset
  • rakennuksen tai rakennusosan kuntoarviot

Jos siis kaipaat edellä mainittujen osa-alueiden asiantuntijaa, ota yhteyttä! Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös projektinjohtopalvelu sekä rakennuttaminen ja valvonta.

Ota yhteyttä ›

Asbesti- ja haitta-ainekartoitusten sertifioitu ammattilainen

Jotta rakennuksen purkaminen tai korjaus voidaan suorittaa turvallisesti, on ennen töiden aloittamista tehtävä asbesti- ja haitta-ainekartoitus.

Asbesti- ja haitta-ainekartoitus selvittää, onko rakennuksen osissa tai sen teknisissä järjestelmissä terveydelle vaarallisia aineita tai rakennusmateriaaleja. Prepon Oy:n asiantuntija toteuttaa tarvittavat tutkimukset ja ohjaa luvanvaraisesti suoritettavien asbesti- ja haitta-aineiden purkutöiden toteuttamista.

Haitta-aineasiantuntijallamme on pitkä kokemus asbestin ja muiden haitallisten aineiden tutkimisesta ja käsittelystä. Prepon Oy:n kartoittajalla on myös Eurofins Expert Servicen henkilösertifikaatti.

Mikäli kohteesi tarvitsee asbesti- ja haitta-ainekartoitusta, pyydä asiantuntijamme paikalle. Me hoidamme kartoitukset sovitussa aikataulussa, luotettavasti ja vankalla ammattitaidolla. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Osku Nieminen
050 4767 708
osku.nieminen@prepon.fi

Prepon Oy

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!