Kiinteistö Oy Porin Leijonan peruskorjaushanke

Kiinteistö Oy Porin Leijonan peruskorjaus on Preponin merkittävä hanke

Prepon Oy on Porin vanhan postitalon peruskorjaushankkeen päätoteuttaja. Hanke toteutetaan projektinjohtopalveluna.

Kiinteistö Oy Porin Leijonan peruskor­jaus

Kiinteistö Oy Porin Leijonan peruskorjaus on koko Suomen mittakaavassa merkityksellinen hanke, sillä se on ensimmäinen valtion ja kaupungin yhteistoimitilahanke. Nykyaikaiseksi virastotaloksi saneerattavaan toimistorakennukseen siirtyy noin 400 Suomen valtion ja Porin kaupungin eri virastojen henkilöä vuoden 2024 alussa.

Mittavan peruskorjauksen aikana kiinteistön talotekniset järjestelmät, hissit, ikkunat, ovet, vesikatot ja rakenteet uusitaan lukuun ottamatta kantavia rakenteita ja julkisivuelementtien sisäkuoria. Tämän lisäksi pihakannella uusitaan pintarakenteet, ilmanvaihtokonehuoneita laajennetaan ja pysäköintilaitokseen tehdään tarvittavat betonikorjaukset ja päällystykset. Kohde sijaitsee Porin keskustassa, osoitteessa Yrjönkatu 6. Hankkeen on tilannut Preponilta Suomen valtion omistama Leijonaverkot Oy. Projektin rakennuttaja on Kiinteistö Oy Porin Leijona.

Hanke on myös Preponille merkittävä. Pystymme erikoisosaamisellamme vastaamaan hankkeen tarpeisiin, sillä yksi vahvoista osaamisalueistamme on projektinjohtaminen. Lue lisää projektinjohtopalvelustamme.

Kiinteistö Oy Porin Leijonan peruskorjauksen projektiorganisaatio

Projektinjohtopalveluna toteutettavan Kiinteistö Oy Porin Leijonan peruskorjaushankkeen projektiorganisaatioon on nimetty seuraavat henkilöt:

  • projektipäällikkö Joona Hannonen
  • vastaava työnjohtaja Matti Poskiparta
  • työmaainsinööri Suvi Vähähaka
  • työmaainsinööri Salla Rajala
  • työnjohtaja Jaakko Kujansuu
  • LVI-töiden valvoja Jan Strandberg (LVI-Insinöörit Oy)
  • sähkötöiden valvoja Petri Harju (Petri Harju Oy)
  • sisäilman laadunvarmistuskonsultti Eveliina Mattila (RTC Vahanen Turku Oy)
  • työnjohtaja Juuso Hakanpää

Kiinteistö Oy Porin Leijonan mittavan peruskorjaushankkeen toimihenkilöorganisaatiota vahvistetaan talven 2022 aikana lisärekrytoinneilla. Hankkeen työmaatoimisto sijaitsee Porin keskustassa osoitteessa Yrjönkatu 8 (2. kerros), vain muutaman askeleen päässä itse kohteesta (Yrjönkatu 6).

Kiinteistö Oy Porin Leijona

Työmaatoimisto

Prepon Oy

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!